ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«...Aλλοίμονον, είν’ υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ’ το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ’ ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ’ ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες
είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο,
πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
(Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ: Το πρώτο σκαλί)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

6/6/21

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ23 ΠΑΤΡΑ 5-6/6/2021



        Ενώ απομένουν οι προσπάθειες των αθλητών μας Γιάννη Βαρβία στο άλμα εις ύψος και Ηλία Καραμπούλα στα 5000μ σήμερα το απόγευμα, ήδη μπορούμε να πούμε εξαιρετική την εμφάνιση του συλλόγου μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών  και Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών. 

       Πρόσωπο της χθεσινής 1ης ημέρας των αγώνων, αναμφίβολα είναι για τον Αθηνόδωρο η Μαρίνα Γιαννάδη που εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη της για το στίβο και την αφοσίωσή της στη σωστή προετοιμασία. Το χάλκινο μετάλλιο  είναι το πρώτο που κερδίζει αθλήτρια του συλλόγου μας σ’  αυτή την κατηγορία και συνεχίζει να γράφει  ιστορία μετά το χρυσό στην κατηγορία Κ18, και το χάλκινο βαλκανικό στα 4Χ100 με την Εθνική Ελλάδος. 

         Την επιτυχημένη χθεσινή ημέρα πλαισίωσαν η δυνατή παρουσία του Ανδρέα Τσιαγά στα 400μ  και η 4η  θέση του Κώστα Ιατρόπουλου στα 3000μ με φυσικά εμπόδια. Το σημαντικότερο ίσως όλων είναι  ότι ο σύλλογος  διαθέτει στο δυναμικό του αθλητές άνω των 18 ετών . Το επισημαίνουμε αυτό γιατί  το σύνηθες μετά τα 18  είναι είτε να διακόπτουν τον αθλητισμό είτε να αγωνίζονται  με σωματεία μεγαλύτερων πόλεων. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και βεβαίως τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές και τις οικογένειές τους , τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου που με κάθε τρόπο προσπαθούν  και βρίσκονται στο πλάι των αθλητών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου