ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«...Aλλοίμονον, είν’ υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ’ το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ’ ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ’ ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες
είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο,
πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
(Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ: Το πρώτο σκαλί)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

10/5/18

1ο ΕΝΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΙΚΟΥ  ΟΡΕΙΝΟΥ  ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
Κ’ ΣΠΡΙΝΤ  ΣΕ  ΑΝΑΒΑΣΗ
  1.000 κ’ 1.500 m.
Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
Το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο ΑΓΕΛΑΟΣ Ναυπάκτου και ο Δήμος Ναυπακτίας στις 17 Ιουνίου του 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. ανακοινώνουν, το πρώτο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος Μονοπάτι 4 κ’ 3.59 km, όπως και αγώνα Σπριντ σε Ανάβαση (τύπου vertical με κλίση 12%) απόστασης 1.000 και 1.500m.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο πευκώδες και καταπράσινο περιβάλλον περιμετρικά του αρχαίου Ενετικού και ιστορικού κάστρου της Ναύπακτου.
Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στο ορεινό περιβάλλον, γνωρίζοντάς τα τις ομορφιές των βουνών, να αποκτήσουν Τεχνική Κατάρτιση για τους μελλοντικούς μεγάλους αγώνες, αλλά και για να μάθουν να προστατεύουν τη φύση.
‘’Αθλούμενοι στην φύση, τρέχοντας σε μονοπάτια ανηφορικά – κατηφορικά το πνεύμα μας αποκτά μεγαλύτερη αντίληψη, το σώμα μας γίνεται πολύ πιο ελαστικό και δυνατό, η αντοχή μας βελτιώνεται, αποκτάμε τεχνική κατάρτιση και το σημαντικότερο το καρδιοαναπνευστικό μας περνάει σε μία άλλη δυναμική κατάσταση, χαρίζοντας μας μία υγιή και χαρούμενη καθημερινότητα’’
*Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
*Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ κ’ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ θα είναι δίπλα μας στα δύσκολα και τεχνικά σημεία για να μας χαρίσει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των αγώνων.
‘’ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κ’ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ’’
*Οι Ηλικίες Συμμετοχής των παιδιών θα είναι 11 κ’ 12 ετών (Γεννημένα το 2006 και το 2007) για το ΣΠΡΙΝΤ σε ασφάλτινη Ανάβαση των 1.000 μ. αλλά και για τον ορεινό αγώνα δρόμου μονοπατιού των 3.590 μ. και με θετική υψομετρική διαφορά 187μ.
*Και από 13 έως και 15 ετών (Γεννημένα το 2005 – 2004 και 2003) για το ΣΠΡΙΝΤ σε ασφάλτινη Ανάβαση των 1.500 μ. αλλά και για τον ορεινό αγώνα δρόμου μονοπατιού των 4.000 μ. και με θετική υψομετρική διαφορά 222μ.
*Α.Μ.Ε.Α.  Παιδιά με ιδιαιτερότητες θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν ΜΟΝΟ στο πρώτο μέρος των αγώνων (στο τύπου vertical των 1.000μ) και κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Καραχάλια Δημήτριο στο τηλ: 6979 983098.
*ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΒΟΥΝΟΥ ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κ’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 60’.
*Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 200 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

*Η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων είναι η 17 Ιουνίου του 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ.
*Οι Εκκινήσεις και οι Τερματισμοί όλων των αγώνων, θα γίνουν μπροστά από την Πύλη του Ενετικού Κάστρου της Ναυπάκτου.
*Θα υπάρχει Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση σε όλους τους αγώνες.
*Ιατρικό team θα βρίσκεται σε δύο σημεία, στο σημείο της Εκκίνησης – Τερματισμού όπως και ασθενοφόρο και δεύτερο σημείο στο μέσον της διαδρομής.
*Η Γραμματεία για την παραλαβή του Αθλητικού Νούμερου θα λειτουργήσει το Σάββατο απόγευμα 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ‘’NAFS’’ στην παραλία της Ψανής, από τις  18:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή το πρωί πριν από τον αγώνα, από τις 08:00 π.μ. έως τις 09:30 π.μ. στο χώρο της Εκκίνησης μπροστά από την πύλη του Ενετικού κάστρου της Ναυπάκτου.
*Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του Αθλητικού Νούμερου Συμμετοχής είναι οι γονείς να προσκομίσουν ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ των παιδιών τους (πρόσφατη έως δύο μηνών πριν), αλλά και μία ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για την συγκατάθεση τους στην Συμμετοχή των αγώνων (Υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει και στην Γραμματεία της διοργάνωσης προς υπογραφή).
*Για ομαδικές συμμετοχές Σωματείων αρκεί μία ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υπευθύνου του Σωματείου, που θα βεβαιώνει ονομαστικά ότι τα συμμετέχοντα παιδιά έχουν εξετασθεί από ιατρό, ότι είναι υγιή  και ότι έχουν την αγωνιστική κατάρτιση για το ορεινό τρέξιμο.
*Η δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της παρούσης Φόρμας Εγγραφής.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Για την ομαλότερη λειτουργία και για τον καλύτερο προγραμματισμό της αθλητικής εκδήλωσης οι αιτήσεις των εγγραφών θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ έως και τις 13 Ιουνίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:00.
Επικοινωνία στο : E-mail:  agelaos.gymnaf@gmail.com
*ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Θα γίνουν σε όλα τα παιδιά που τερματίζουν και θα τους απονέμεται: Αναμνηστικό Ανάγλυφο Μετάλλιο – Έπαινος  και τσάντα τερματισμού της διοργάνωσης που θα περιέχει ‘’Σάντουιτς – Χυμό και Νερό’’.
Θα υπάρχει μπουφές με διάφορα τοπικά εδέσματα αλλά και πολλά ΔΩΡΑ από διάφορους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας.
*ΚΥΠΕΛΛΑ:  Θα λάβουν οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές και οι τρεις (3) πρώτες αθλήτριες  κάθε κατηγορίας (2 κατηγορίες στο τύπου verticalκαι 2 κατηγορίες στο μονοπάτι).
*Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαδρομές των Μονοπατιών αλλά και τα υψομετρικά.
*Οι Σταθμοί του ανεφοδιασμού θα είναι τρεις (3) στα: 1.000μ – 1.800 και 2.600μ.Θα υπάρχει Νερό – Ισοτονικό και Αλμυρά.
*ΣΠΡΙΝΤ σε ΑΝΑΒΑΣΗ(τύπου verticalμε κλίση 12%)
Οι αγώνες των ΣΠΡΙΝΤ εξελίσσονται στο πευκόφυτο και Ασφάλτινο ανέβασμα προς την πύλη του Ενετικού κάστρου της Ναυπάκτου.  
Το κατέβασμα προς το σημείο της εκκίνησης των δύο Σπριντ 1.000 κ’ 1.500μ θα γίνει με πολύ – πολύ ΧΑΛΑΡΟ jogging, παρουσία και Εποπτείας του Αλυτάρχη των αγώνων.
Θα υπάρξουν τρία (3’) λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ μεσοδιάστημα για την τελική προετοιμασία και ΑΜΕΣΑ θα δίνεται η Εκκίνηση – Τερματισμός στη πύλη του Ενετικού Κάστρου.
*Πριν από την εκκίνηση των δύο αγώνων δρόμου του μονοπατιού θα υπάρξουν 15’ ξεκούρασης – προετοιμασίας κ’ ανατροφοδότησης από το ειδικό τραπέζι μας.
*Τα χαρακτηριστικά του αγώνα του μονοπατιού, είναι ότι εξελίσσεται στο πανέμορφο και δασωμένο περιμετρικό μέρος του Ενετικού Κάστρου της Ναυπάκτου. Τα πρώτα 950μ ελαφρώς ανηφορικά όπως και τα 750μ κατηφορικά προς τον Τερματισμό, είναι καταπράσινος και πευκόφυτος δασικός δρόμος. Το υπόλοιπο μέρος της διαδρομής είναι Μονοπάτια όλων των ειδών.  Υπάρχουν
Μονοπάτια χαρακτηρισμένα ανάμεσα στο πευκόφυτο πέρασμα του δάσους, μονοπάτια τεχνικά αλλά και περάσματα από Βραχώδη σημεία, που θα ζήλευε κάθε ενήλικος δρομέας. Στα 2.200μ της διαδρομής περνώντας από τεχνικό μονοπάτι και ενώ βρισκόμαστε σε υψόμετρο, κοιτώντας αριστερά απολαμβάνουμε στο βάθος τον Κορινθιακό κόλπο και στα πόδια μας βλέπουμε την πανέμορφη Ναύπακτο. Κοντά μας σε διάφορα σημεία, θα βρίσκονται Εθελοντές αλλά και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας κ’ Διάσωσης του Μεσολογγίου που θα μας χαρίσουνε την Ασφάλεια και την Άνεση της δρομικότητας των αγώνων.
*Στοvideo που ακολουθεί :
https://www.youtube.com/watch?v=UdJDd9WuBsY&t  μπορείτε να δείτε τα παιδιά του Γυμναστικού Αθλητικού Σωματείου Ναυπακτίας ‘’ΑΓΕΛΑΟΣ’’  να απολαμβάνουν την καταπληκτική διαδρομή του Ενετικού Μονοπατιού της Ναυπάκτου.
‘’ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ’’
10:30’  Εκκίνηση Vertical του 1 km- παιδιών 11 κ’ 12 ετών.
10:50’  Εκκίνηση Vertical του 1.5 km – παιδιών 13, 14 κ’ 15 ετών.
11:05’  Εκκίνηση Αγώνα Μονοπατιού 3.65 km – παιδιών 11 κ’ 12 ετών.
11:30’  Εκκίνηση Αγώνα Μονοπατιού 4 km – παιδιών 13, 14, 15 ετών.
13:00’  Απονομές – Βραβεύσεις.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 km ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 12km ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ. ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 700 ΕΤΗ Π.Χ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΟΙ  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ :
ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       τηλ:  6979983098       dkarachalias@gmail.com
ΤΣΙΟΛΗ  ΘΕΟΔΩΡΑ                     τηλ:   6941550999      dtsioli@hotmail.com
ΚΑΜΠΑΣ  ΠΕΤΡΟΣ                       τηλ:  6945012088      petroskampas@yahoo.gr
ΚΩΣΤΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                τηλ:   6972086241      gkostakis4@gmail.com
ΔΟΥΚΕΛΛΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ           τηλ: 6972245488   Antonisdoukellis1970@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
NafpaktiaNews  -NpressRunningpress.gr


‘’ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ’’

   16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ’ ΩΡΑ 17:00
Το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο ΑΓΕΛΑΟΣ Ναυπακτίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Απανταχού Σκαλιωτών’’ και ο Δήμος Ναυπακτίας, γνωστοποιούνε το 1ο δρομικό ορεινό Πέρασμα μονοπάτι, από το Αρχαίο Ασκληπιείο της Σκάλας, κατασκευής 700 ετών π.Χ.
Ένας αγώνας που γίνεται την παραμονή, του παιδικού ορεινού αγώνα: του1ου Ενετικού Μονοπατιού Ναυπάκτου, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους γονείς των παιδιών, αλλά και γενικότερα στους λάτρεις των ορεινών διαδρομών, να απολαύσουν τις ομορφιές αλλά και τα ιστορικά μονοπάτια της Ναυπάκτου.
Κοντά μας θα βρίσκεται η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου.
Θα υπάρχει Ιατρικό team όπως και παρουσία Ασθενοφόρου, για την ασφαλή δρομικότητα των αθλητών.
Ø  Ο αγωνιστικός χιλιομετρικός κύκλος του αγώνα είναι 9,8km.Μία καταπληκτική διαδρομή που αποτελείται από το 40% με δασική διαδρομή και το υπόλοιπο 60% από μονοπάτια διαφόρων ειδών, αλλά και αρκετά Τεχνικά σημεία και Περάσματα.
Ø  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες, άνω των 18 ετών.
Ø  Όλοι τρέχουν με προσωπική τους ευθύνη.
Ø  Εκκίνηση και Τερματισμός μπροστά από το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Απανταχού Σκαλιωτών’’ στο κέντρο του πανοραμικού χωριού της Σκάλας Ναυπακτίας (μόλις 4 kmαπό την πόλη της Ναύπακτου).
Ø  Η Γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή του Αθλητικού νούμερου συμμετοχής, θα λειτουργήσει στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου και θα ανοίξει από τις 11:00 πμ έως και τις 15:30 μμ, μία ώρα πριν από την Εκκίνηση του αγώνα.
Ø  Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται  αποκλειστικά μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας Εγγραφής πατώντας ΕΔΩ.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 15 Απριλίου ημέρα Κυριακή. Για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα, οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ έως και τις 13 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:00.

Ø  Η Οικονομική Συμμετοχή θα είναι 10 €- Μέρος των χρημάτων θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση διεξαγωγής του Παιδικού ορεινού αγώνα: 1ο Ενετικό Μονοπάτι Ναυπάκτου. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται μέσω της τράπεζας Eurobank στον Λογαριασμό: 

GR 2402603020000750200596921
Δικαιούχος το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο Ναυπακτίας ΑΓΕΛΑΟΣ.
H συμμετοχή θα θεωρείται έγκυρη, μετά την κατάθεση των χρημάτων. Καλό είναι η κατάθεση να γίνεται απευθείας σε υποκατάστημα της Eurobank για να αποφεύγεται η επιπλέον χρέωση της μεταφοράς από άλλη τράπεζα, που θα την επιβαρύνεται ο καταθέτης.

Ø  Αγωνιστικές Κατηγορίες:                                     Άνδρες:     18 – 34,   35 - Plus
                                                                             Γυναίκες:     18 – 34,   35 – Plus
Ø  Θα υπάρχει Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, για την σωστή και επίσημη έκδοση των αποτελεσμάτων.
Ø  Βραβεύσεις: Σε όλους τους Τερματίζοντες, θα απονέμεται Μετάλλιο Τερματισμού, Έπαινος και τσάντα που θα περιέχει: νερό, χυμό και ένα σάντουιτς.
Ø  Κύπελλα: θα απονεμηθούν  στους Τρεις πρώτους και στις Τρεις πρώτες, της Γενικής Κατάταξης Τερματισμού, όπως επίσης και στους Τρεις πρώτους και στις Τρεις πρώτες των παραπάνω αναγραφομένων κατηγοριών.
Οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες της Γενικής κατάταξης, ΔΕΝ θα ξαναβραβεύβονται στις επιμέρους κατηγορίες.  

Ø  Οι Σταθμοί Τροφοδοσίας: θα είναι Τέσσερις (4) και θα έχουν πλήρη κάλυψη διατροφικών προϊόντων: Νερό – Coca  cola – αλμυρά – γλυκά κ.α. αγωνιστικά εδέσματα. Αναλυτικά: 1οCP στο 3οkm Ο μύλος του Κύρκου, 2οCP στο 4οkm Κουβαράδες, 3οCP στο 5οkm το Αρχαίο Ασκληπιείο, και 4οCP στο 7οkmθέση Κοτρώνη.
Ø  Εδώ μπορείτε να δείτε την διαδρομή του αγώνα


Ø  Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση στο siteτου αγώνα, http://agelaos-gymnaf.gr/
ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ– ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
11:00 πμ- 16:00 μμ :   Παραλαβή Αθλητικού Νούμερου Συμμετοχής.
16:00 μμ- 16:45 μμ :   Προετοιμασία και Αγωνιστική Ενημέρωση.
17:00 μμ :                    Εκκίνηση του αγώνα.
(Άνετο Χρονικό περιθώριο Τερματισμού 2ώρες κ’ 45 λεπτά)
20:00 μμ : Απονομές. – Θα γίνουν στην Πανοραμική ταβέρνα του κου Κονίδα Γιάννη (στην είσοδο του χωριού αριστερά) έχοντας φόντο τον Κορινθιακό κόλπο και την πόλη της Ναυπάκτου.
ΚΥΡΙΑΚΗ: 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 –ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ  1Ο ΕΝΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  
ΠΡΟΣΒΑΣΗ:  Ενώ βρισκόμαστε στην Περιμετρική οδός της Ναυπάκτου, ερχόμενοι από την Ανατολική μεριά της Άμφισσας, στην 2η Είσοδο της Ναυπάκτου, υπάρχει και η ταμπέλα με ένδειξη ΣΚΑΛΑ και Ιερά Μονή Μεταμόρφωση του Σωτήρος, κάνετε δεξιά και μετά από περίπου 3kmανηφορικά, συναντάτε μία διχάλα, ευθεία πηγαίνετε για την Μονή και Αριστερά μπαίνετε στο κέντρο του χωριού.
Ερχόμενοι από την πλευρά του Αντιρρίου, στην τέταρτη έξοδο για την πόλη της Ναυπάκτου, συναντάτε και την έξοδο της ΣΚΑΛΑΣ, όπου ακολουθείτε τα προαναφερόμενα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:
Καραχάλιας Δημήτριος  -  τηλ: 6979983098     –               dkarachalias@gmail.com
Κόγγος Παναγιώτης  -        τηλ: 6942873550    –                         panoskogg2@gmail.com
Νταουσάνης Γιάννης κ’ Θωμάς  - τηλ: 6944462063   -   ntaousanis@hotmail.gr 
Καμπάς Πέτρος   -             τηλ: 6945012088   –               petroskampas@yahoo.gr
Δουκέλλης Αντώνιος  - τηλ: 6972245488     -         Antonisdoukellis1970@gmail.com
Κωστάκης Γεώργιος    -    τηλ: 6972086241       -             gkostakis4@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Runningnews.gr   –   advendure.gr   -   Nafpaktianews.gr   -  Npress.gr -Runningpress.gr   –  lepantortv.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου