ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«...Aλλοίμονον, είν’ υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ’ το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ’ ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ’ ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες
είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο,
πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
(Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ: Το πρώτο σκαλί)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

21/1/18

"ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ" ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με την ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής της "πρωτοχρονιάτικης πίτας" από τον Αθλητικό Σύλλογο "Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς" κι αφού προηγήθηκαν αγώνες των ακαδημιών, βραβεύτηκαν οι αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.
Παρ' όλο που η εκδήλωση έγινε στο
δημοτικό στάδιο Αιγίου και όχι σε χώρο  που θα πρόσθετε την προσήκουσα  αίγλη,  όπως το πολιτιστικό κέντρο, πολύς κόσμος πλαισίωσε τους αθλητές και τη διοίκηση, ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του προέδρου του νομικού προσώπου κ. Χρήστου Σπηλιωτόπουλου και βέβαια του Δήμαρχου κ. Αθανάσιου Παναγόπουλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια για το έργο του συλλόγου αναγνωρίζοντας την πανελλαδική απήχηση των επιτυχιών του.



Αθλητής της χρονιάς για το 2017 ήταν ο Ηλίας Καραμπούλας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας των εφήβων στο αγώνισμα των 10000 μ.



Η Αννα Ιατροπούλου, η Κυριακή Δημητρίου και ο Δημήτρης Γκραικιώτης ήταν οι τρείς καλύτεροι αθλητές από την άποψη της συγκέντρωσης των περισσότερων βαθμών αξιολόγησης κατά τη διάρκεια όλων των βαθμολογούμενων αγώνων της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που οδήγησε το σύλλογο στην 34η θέση μεταξύ 328 συλλόγων της χώρας που κατάφεραν να βαθμολογηθούν, πάνω και από ιστορικά σωματεία όπως ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.



Συγχαρητήρια σε όλους: Αθλητές προπονητές, διοίκηση, γονείς, δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου