ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«...Aλλοίμονον, είν’ υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ’ το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ’ ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ’ ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες
είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο,
πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
(Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ: Το πρώτο σκαλί)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

26/6/17

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ 2017



Θα θέλαμε να χειροκροτήσουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας στο βάθρο των τριών πρώτων νικητών και ειδικά την Κυριακή Δημητρίου και την Αννα Ιατροπούλου  που είχαν αντικειμενικά τις δυνατότητες να το πετύχουν. Ωστόσο θα χειροκροτήσουμε και θα υποκλιθούμε στην προσπάθειά τους περισσότερο, αφού δε συνοδεύτηκε με την τυπική επιβράβευση ενός μεταλλίου.
Εδωσαν ωραίους αγώνες.
Η Αννα Ιατροπούλου αγωνίστηκε στα 2000μ με φυσικά εμπόδια και στα 800μ και αν και τραυματισμένη από τον αγώνα των 2000μ ,κατέκτησε  αντίστοιχα την 4η και 6η θέση.
 Η Κυριακή Δημητρίου αγωνίστηκε  στα 400μ με εμπόδια και στα 400μ απλά και κατέκτησε αντιστοιχα την 5η και 6η θέση σημειώνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ και νέο ρεκόρ συλλόγου στα 400μ με εμπόδια.
Ο Στυλιανός Κατσούλης κατέλαβε την 8η θέση στα 1500μ με νέο ατομικό ρεκόρ ενώ συμμετείχε και στα 3000μ.
Η Μαρία Καιάφα πέτυχε σπουδαίες επιδόσεις τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ όπου και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου (26.53).
Η Μαρίνα Γιαννάδη πραγματοποίησε ελπιδοφόρα εμφάνιση στα 100μ  με  εμπόδια, και παρότι ανήκει ηλικιακά στη μικρότερη κατηγορία πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στο αγώνισμα.
Ο Μιχάλης Κα ί πης τέλος αποκόμισε τις αναγκαίες εμπειρίες στο αγώνισμα του ύψους που αποδεικνύεται ότι και ταλέντο έχει και καλές προοπτικές αν το καλλιεργήσει.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους προπονητές της ομάδας και τη διοίκηση που συνδράμουν με πολύ αυταπάρνηση τα παιδιά μας ιδιαίερα σ΄αυτούς τους καιρούς με τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου