ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μια μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«...Aλλοίμονον, είν’ υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
κι απ’ το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ’ ανεβώ ο δυστυχισμένος.»
Είπ’ ο Θεόκριτος· «Aυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες
είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο,
πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
(Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ: Το πρώτο σκαλί)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΙΗΣΗ

1/3/15

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ

 
 

 
         Πρωταθλητής Ελλάδος στα 6000μ ανωμάλου δρόμου της κατηγορίας των εφήβων είναι από σήμερα ο Σπύρος Ιατρόπουλος. Ετσι μετά το ασημένιο το 2011 και το χάλκινο το 2013 κέρδισε σήμερα το  χρυσό  μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα και πάλι στην πόλη των Τρικάλων . Τρίτο και καλύτερο το σημερινό μετάλλιο αποτέλεσμα υπομονής, επιμονής, κυρίως όμως πίστης και πολλής δουλειάς. Η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου αξίζουν συγχαρητήρια για τη δημιουργία των θεμελίων και των προδιαγραφών μιας νέας ομάδας που ανέρχεται ως ήρεμη δύναμη με πρωταγωνιστικό ρόλο σε πανελλήνιο πλέον επίπεδο. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και σχετικά βίντεο καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών του συλλόγου που πραγματοποίησαν εξαιρετική παρουσία.
             Παραθέτουμε απόσπασμα από το στιβικό site "stivoz.gr" που αφορά το σύλλογό μας
 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανώμαλου δρόμου
by 
Published on 01-03-15 15:16



Στην Πηγή Τρικάλων διεξήχθη την Κυριακή (1/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου δρόμου με τη συμμετοχή αθλητών από όλη τη χώρα. Ο καιρός στάθηκε τελικά σύμμαχος των αθλητών, αντίθετα στις προβλέψεις και μετά τη συνεχή βραδινή βροχή που βάρυνε βέβαια ιδιαίτερα τον αγωνιστικό χώρο.


Στα 6χλμ Εφήβων έγινε μια συναρπαστική κούρσα. Ο Ανέστης Παπουλιας πήρε αρχικά μια μικρή διαφορά όμως στα μισά εγκατέλειψε. Ιατρόπουλος και Βασιλείου συμβάδιζον και αύξαναν συνεχώς το ρυθμό, με τον Σπύρο Ιατρόπουλο (Αθηνόδωρος ο Αιγιευς) να έχει στα τελευταία 200μ περισσότερες δυνάμεις και να κερδίζει 
(κεντρική φώτο) Μάχη δόθηκε για την τρίτη θέση που κατέλαβε τελικά ο Παρασκευόπουλος αφήνοντας τέταρτο τον Κ.Σταμούλη. Νικητης στο ομαδικό ήταν ο Ολυμπιακός.

Στα 4χλμ Παίδων, ο Χρήστος Παπούλιας (Πανιώνιος ΓΣΣ) έτρεξε και... για τον αδερφό του, και κατέκτησε την πρώτη θέση. Αν και είχε μείνει πίσω, στη δεύτερη θέση έφτασε ο Χριστόπουλος, με τους Παπαλιακο και Κ.Ιατρόπουλο να μονομαχούν τελικά για το χάλκινο μετάλλιο. Ο ΣΑΚΑ κέρδισε το ομαδικό της κατηγορίας.
Τερματισμός 6000μ εφήβων
 
 
Μεγάλη επιτυχία εξ άλλου για το σύλλογό μας  η δεύτερη θέση στο ομαδικό των 4000μ παίδων που πέτυχαν οι : Ιατρόπουλος Κων/νος (4ος), Γκραικιώτης Δημήτριος (15ος), Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης (34ος) και Αντωνόπουλος Απόστολος (43ος)
 

βίντεο απονομών
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου